Tietoa meistä

Itavetista:

Pieneläinklinikka Itavet sijaitsee Riihimäen Kokossa. Itavet on kotimainen, yksityinen ja ketjuihin kuulumaton. Klinikkamme tarjoaa monipuolisia eläinlääkintäpalveluita pieneläimille ammattitaidolla jo vuodesta 2015. Meillä on iloinen, ammattitaitoinen ja empaattinen henkilökunta.

Palvelemme ajanvarauksella arkisin klo 8-20. Maanantaista perjantaihin eläinlääkäri on paikalla klo 8:15-19:30. Lauantaina ja sunnuntaina klinikka on pääsääntöisesti suljettu, eläinlääkäriä voi  kuitenkin tavoitella messengerissä/puhelimitse. Arkipäivinä voi saapua klo 8:15-10:00 ilman ajanvarausta pieniin toimenpiteisiin.

Hoidamme koirat, kissat, jyrsijät ja myös eksoottisemmat lemmikkieläimet. Tarjoamme laajat terveyspalvelut: ennaltaehkäisevän terveydenhoidon, yleiskirurgian, hammashoidon, laboratoriopalvelut, kuvantamispalvelut, terveyden ylläpito- ja hyvinvointipalvelut sekä erikoislääkärin vastaanoton.

Asiakasparkkipaikat ovat ilmaisia ja niitä on hyvin tarjolla klinikan molemmin puolin.

Eläinkuiskaajat:

Gergana Cherneva

eläinlääkäri

Olen muuttanut Suomeen v. 2011.

Valmistuin eläinlääkäriksi Bulgarian Eläinlääketieteellisestä korkeakoulusta vuonna 2002. Olen suorittanut Saksassa
Münchenin Eläinlääketieteellisessä korkeakoulussa opinnot ensiavusta, anestesiasta ja pieneläinkirurgiasta.
Erikoistutkintoni ovat koirien kyynärpää- ja lonkkadysplasia sekä pehmytkudoskirurgia. Eläinlääkärin
työkokemusta minulla on yli 15 vuotta, josta omalla pieneläinklinikalla Bulgariassa työskentelyä seitsemän
vuotta.

Harrastuksiani ovat: koiranäyttelyt ja -kokeet. Olen ulkomuototuomari ryhmille 7 (myös kenttäkokeet) &
8. Kasvatan pointtereita, Gerganna kennel - FCI 2306

Maria Hietala
eläinlääkäri

Moi! Olen eläinlääkäri Maria Hietala. Olen viihtynyt Itavetissa syksystä 2017 lähtien. Aiemmin olen työskennellyt pieneläinklinikalla Kuopiossa sekä tehnyt erimittaisia pätkiä kunnaneläinlääkärien viransijaisena ympäri Suomea. Työssäni pidä erityisesti monipuolisuudesta ja vaihtelevuudesta. Hoidan mielelläni myös eksoottisia potilaita. Vapaa-ajalla minut pitää kiireisenä kaksi koiraa ja vanhan omakotitalon puuhat.

Andrea Gladuli
sydänsairauksiin erikoistunut eläinlääkäri

Eläinlääkärin tutkinto ,v. 2001 Parma, Italia.
 

Master degree (MS) in Small Animal Cardiology, Torino Italia, vv. 2003-2005.

Kardiologian jatko-opintoja Cornellin yliopistossa, Ithaca NY, USAssa.
 

Kardiologian erikoislääkärinä vuodesta 2012 alkaen.

Andrea tekee kuukausittain klinikalla ultraäänitutkimuksia, myös viralliset sydämen ultraäänitutkimukset. Kardiologin ajanvaraus tulee perua viimeistään 2 vrk ennen varattua aikaa. Kardiologin käynnistä, joka perutaan alle 2 vrk ennen käyntiä, veloitamme 124 euroa.

Satu Olkkonen
eläinlääkäri

Moi! Olen eläinlääkäri Satu Olkkonen. Olen tehnyt yli 20 vuotta sekapraktikkaa. Pieneläinten lisäksi hoidan mielelläni hevosia ja lehmiä, teen paljon myös kotikäyntejä. Asun Lopella maatilalla, jossa eläimiä on joka lähtöön. Harrastan lännenratsastusta.

Jenni Lötjönen
klinikkaeläinhoitaja, hieroja

Tervehdys! Olen valmistunut eläintenhoitajaksi 2013 ja klinikkaeläinhoitajan nimikkeen sain kesällä 2018. Itavetin menossa mukana olen ollut nyt 3 vuotta. Koirahierontakoulutuksen sain loppuun tänä keväänä ja sitä tulee tehtyä klinikalla aina työvuorojen salliessa! Omaan sakkiini minun lisäkseni kuuluu rakkaat koirani lapinporokoira Koda, sekoratuinen neiti Sina ja cekoslovensky vlcak Aria. Heidän kanssaan aika kuluu hyvin arkisissa asioissa ja hieman näyttelyissä kierrellen.

© ItaVet

Hiihtomajantie 5, 11120 Riihimäki

Tel: 040-678-2229

  • White Facebook Icon